Cultura-säätiö logo
Avoin työpaikka: viestinnän ja sisällöntuotannon koordinaattori
Juhlarahasto logo
Cultura-säätiö logo

Oletko sinä etsimämme henkilö rakentamaan kanssamme toimivampaa yhteiskuntaa? Culturasäätiö tarjoaa näköalapaikan monipuolisessa asiantuntijayhteisössä. 

Haemme tiimiimme analyyttista sisällöntuotannon ja asiantuntijaviestinnän osaajaa, jolla on monipuolista kokemusta erilaisista viestinnän tehtävistä ja laajojen asiakokonaisuuksien hallinnasta sekä proaktiivinen ote työskentelyyn. 

Cultura-säätiö on asiantuntijaorganisaatio, joka edistää Suomessa asuvien venäjänkielisten kotoutumista ja osallisuutta suomalaisessa yhteiskunnassa muun muassa kulttuurin keinoin sekä selvityksiä ja muuta tietoa tuottamalla.  

Haettava positio keskittyy pääasiassa kolmeen kokonaisuuteen: säätiön yleisen viestinnän koordinointiin ja toteutukseen (viestinnän suunnittelu, sosiaalinen media, verkkosivujen tekstit), säätiön asiantuntijatyön viestinnälliseen tukemiseen (selvitysten raportit, lausunnot jne.) sekä Culturalist-verkkojulkaisun sisällöntuotantoon ja toimittamiseen. Jälkimmäisen kohdalla myös suomalaisen kulttuurielämän tuntemus on eduksi.  

Hakemallamme henkilöllä on näyttöä asiantuntijaviestinnän, päivittäisviestinnän sekä sisällöntuotannon toteuttamisesta, kyky hahmottaa monimutkaisia ja laajoja yhteiskunnallisia asiakokonaisuuksia ja ilmiöitä sekä intoa tuottaa laadukkaita suomenkielisiä sisältöjä monipuolisista ja vaihtelevista aiheista. 

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa. Venäjän kielen ymmärtäminen (erityisesti kirjoitetun tekstin) katsotaan eduksi.  

Edellytämme: 

  • Erinomainen suomenkielisen asiatekstin sekä vapaamuotoisemman tekstin tuottamisen taito – nopeasti, tehokkaasti ja tasalaatuisesti. 
  • Valmius isojen kokonaisuuksien hahmottamiseen yksityiskohtia silmällä pitäen. 
  • Kokemusta raporttien tai lausuntojen tuottamisesta.  
  • Suomalaisen kulttuurin ja yhteiskunnan eri osa-alueiden hahmottaminen, erityisesti nykykulttuuri. 
  • Hyvät vuorovaikutustaidot. 
  • Organisointi- ja verkostoitumiskyky. 

Eduksi katsotaan myös: 

  • Venäjän kielen osaaminen  

Työn kesto: toistaiseksi. Työ alkaa: 15.05.2021 tai sopimuksen mukaan. 

Tartu tilaisuuteen ja lähetä 30.04.2021 mennessä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen sekä CV osoitteeseen Pekko.Kohonen@culturas.fi Lisätietoja tehtävästä antaa säätiön asiamies Pekko Kohonen (puh. 050 4140914) perjantaina 23.04.2021 klo. 10-12.