Tietoa sähköisestä hakemuslomakkeesta

Hakemuslomakkeessa on Perustiedot, Budjetti, Liitteet, Lähipiiri ja Yhteenveto -välilehdet. Hakemuksen pakolliset kentät on merkitty punaisella ruksilla. Hakija voi täyttää hakemuksen välilehdet valitsemassaan järjestyksessä, mutta järjestelmään kirjauduttaessa apurahasovellus vie hakijan Perustiedot-välilehdelle. Jokainen välilehti pitää tallentaa.

Liitteet ladataan sähköiselle hakemuslomakkeelle pdf- tai jpg-tiedostoina hakemuslomakkeen Liitteet-välilehdellä. Liitteen tyyppi valitaan alasvetovalikosta. Yhden tiedoston koko voi olla enimmillään 4 Mt. Sovellus huomauttaa, jos pakollinen tieto tai liite puuttuu. Hakemusta voi esikatsella painamalla pdf-kuvaketta Yhteenveto-välilehdellä. Sovellus muodostaa hakemuksesta pdf:n painamalla pfd-kuvaketta Yhteenveto-välilehdellä. Hakemusta ei tarvitse tehdä alusta loppuun kerralla, vaan tietoja voi täydentää ja muokata hakuaikana. Hakija voi seurata hakemuksen käsittelyvaiheita sovelluksessa (hakemus vastaanotettu, hakemus käsittelyssä, apuraha myönnetty / ei myönnetty).

Istunto katkeaa kahden tunnin kuluttua viimeisimmästä toiminnosta. Teknisissä tai hakemuksen sisältöön liittyvissä ongelmissa lähetä kysymys apurahasovelluksessa olevan Tarvitsetko apua? -linkin (kirjekuoren kuva) kautta.