Seminaari: Venäjänkieliset talentit töissä Suomessa

Tule kuulemaan korkeasti koulutettujen, erityisesti venäjänkielisten osaajien työmarkkinatilanteesta torstaina 23.11. klo 9-16 Wanhassa Satamassa.

Puhujina on suomalaisen tutkimuksen, viranomaistyön, liike-elämän ja käytännön projektityön huippuasiantuntijoita.  Kuulemme myös Saksan mallista ”The Network Integration through Qualification”. Dr. Johnny van Hove vetää valtakunnallista verkostoa, jonka yhtenä tavoitteena on saattaa yhteen korkeasti koulutetut maahanmuuttajat ja työnantajat. Tilaisuuden juontaa Cultura-säätiön asiamies Pekko Kohonen.

Seminaarin järjestää Töissä Suomessa -hanke (ESR) yhteistyössä Vantaan kaupungin ja Cultura-säätiön kanssa. Se on suunnattu kunnan ja valtion sekä työ- ja elinkeinotoimiston asiantuntijoille, kotoutumista tukevien järjestöjen toimijoille ja Suomen venäjänkielisille yhteisöille.  Lisätietoa seminaarista löytyy sivulta: https://www.svkeskus.fi/fi/seminaari-venajankieliset-talentit-toissa-suomessa/

Seminaari on osallistujille maksuton (sisältäen ohjelman mukaiset lounaat ja kahvitarjoilut). Sitovat ilmoittautumiset 16.11.2017 mennessä ilmoittautumislomakkeella: https://www.svkeskus.fi/fi/seminaari-23-11-2017/.  Osanottajat hyväksytään seminaariin ilmoittautumisjärjestyksessä. Mukaan mahtuu 80 ensimmäistä.

Tervetuloa kuulemaan, keskustelemaan ja verkostoitumaan!

Seminaarin ohjelma.