CulturaFest tutkii naapuruuden kieliä marraskuussa

Rohkenetko kohdata uuden naapurin? Uskallatko luottaa toiseen ihmiseen? Miten voisit tehdä lähiympäristöstäsi – naapurustosta, kaupunginosasta tai kaupungista – paremman?

Voiko kulttuuri saada erilaiset ihmiset tekemään asioita yhdessä ja auttaa ymmärtämään, jos tekijät eivät puhu hyvin tai ollenkaan toistensa kieliä?

Näitä kysymyksiä pohtii CulturaFest, toista kertaa järjestettävä poikkitaiteellinen nykytaidefestivaali.

CulturaFest osallistaa, keskustelee ja yhdistää, esittelee uutta monikielistä kulttuuria sekä nostaa esille ajankohtaisia teemoja. Tänä vuonna ohjelmassa on yhteisöllistä tekemistä lapsille, nuorille ja aikuisille sekä mielenkiintoisia keskusteluja niin sisällä kuin ulkona. Taide – elokuvat, runous, tanssi ja erilaiset performanssit – herättelevät ajattelemaan meitä kaikkia yhdistäviä ja erottavia asioita. Samalla ne kannustavat osallistumaan ja tekemään yhdessä hauskalla, kullekin luontevalla tavalla.  CulturaFest tehdään yhdessä, ja lopputulos muodostuu yhteisellä matkalla!

CulturaFestiin voi tulla tutustumaan koko perheen voimin, yksin tai ystävien kanssa. Lauantai on omistettu erityisesti perheille, lapsille ja nuorille.

Festivaalin ohjelmaa kehitetään yhteistyössä Vantaan kulttuuritoimijoiden ja Vantaalla asuvien venäjänkielisten kanssa.

CulturaFest 2.-4.11.2018, Kulttuurikeskus Vernissa, Tikkurilantie 36, 01300 Vantaa