Cultura-säätiö tiedottaa: muutoksia kevään ohjelmassa

18.3.2020

KEVÄÄN TAPAHTUMAT PERUTTU – MUU TYÖ JATKUU

Vallitsevan tilanteen vuoksi Cultura-säätiön tapahtumat ja tilaisuudet on peruttu alustavasti toukokuun loppuun saakka. Selvitämme mahdollisuuksia järjestää osan tilaisuuksista etäyhteyden välityksellä. Tiedotamme tästä somekanavillamme heti, kun tiedämme lisää.

Cultura-säätiön henkilökunta työskentelee toistaiseksi etänä, mutta pyrimme jatkamaan työtämme normaalisti: valmistelemme uusia hankkeita, teemme verkkokyselyitä ja tuotamme julkaisuja. Meihin voi olla normaalisti yhteydessä hankkeiden suhteen.

Juhlarahaston myöntämien apurahojen käyttöaikaa on pidennetty vuoden 2021 loppuun saakka koronaviruksen aiheuttaman tilanteen vuoksi. Ohjeita apurahansaajille.

Poikkeuksellinen tilanne haastaa suomalaista yhteiskuntaa kaikilla mahdollisilla tavoilla, ja Cultura-säätiö haluaa antaa oman panoksensa siihen, että selviämme tästä mahdollisimman hyvin. Autamme Suomen venäjänkielisiä oikean ja ajankohtaisen informaation löytämisessä. Mikäli tarve tämäntyyppiselle neuvonnalle näyttäytyy laajana, mietimme, miten Cultura-säätiö voisi parhaiten vastata tähän tarpeeseen.

Pysykää siis kuulolla ja seuratkaa sosiaalisen median kanaviamme!

Terveisin,

Cultura-säätiön henkilökunta