Työpaikkailmoitus: Projektiassistentti

Oletko sinä etsimämme henkilö rakentamaan kanssamme toimivampaa yhteiskuntaa? Haluatko kasvattaa osaamistasi kotoutumisen asiantuntijana? Cultura-säätiö tarjoaa näköalapaikan monipuolisessa asiantuntijayhteisössä, jossa voit kehittää tietotaitojasi sekä omia työtehtäviäsi pitkäjänteisesti. Säätiössä pääset työskentelemään yhteiskunnan eri sektoreiden, organisaatioiden ja kansainvälisten toimijoiden kanssa.

Haemme tiimiimme innostunutta, toimeen tarttuvaa ja kielitaitoista projektiassistenttia. Etsimällämme henkilöllä on monipuolista kokemusta erilaisten hankkeiden avustamisesta, positiivinen asenne ja proaktiivinen ote asioiden hoitamisessa.

Projektiassistentin tehtäviin kuuluu muun muassa erilaisten selvitysten valmistelua, tilaisuuksien järjestämistä sekä keskusteluiden fasilitointia suomeksi ja venäjäksi. Valittavalta henkilöltä edellytetään järjestelmällisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja venäjän kielen taitoa. Lisäksi arvostamme erityisesti ymmärrystä kotoutumisprosesseista ja -palveluista, kokemusta järjestökentästä, joustavuutta sekä sitoutumista työtehtäviin sekä Cultura-säätiön arvoihin. Työ sisältää jonkin verran matkustamista ja ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä.

Vaatimukset:
— Monipuolinen kokemus projektiavustamisessa
— Erinomainen suomen ja venäjän kielen taito
— Microsoft Office -ohjelmien hyvä osaaminen
— Korkeakoulututkinto

Cultura-säätiö on kansallinen toimija, jonka tehtävänä on edistää venäjänkielisten kaksisuuntaista kotoutumista muun muassa kulttuuria, dialogia ja osallisuusprosesseja hyödyntäen sekä tiedonvälitystä parantaen. Toiminta koostuu asiantuntijatyöstä sekä erilaisista hankkeista, joiden puitteissa kokeillaan ja juurrutetaan kotoutumista edistäviä toimintamalleja. Projektiassistentti tulee toimimaan kaikissa hankkeissa ja toiminnoissa.

Tartu mahdollisuuteen ja lähetä 11.1.2021 klo 16.00 mennessä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen sekä CV Cultura-säätiön asiamies Pekko Kohoselle: pekko.kohonen@culturas.fi

Hakemusten käsittelyaikataulu: kutsut haastatteluun ke 13.1.2021, haastattelupäivä 19.-20.01.2021.
Työn kesto: Toistaiseksi, kokopäivätyö
Työ alkaa: 01.02.2021 tai sopimuksen mukaan.
Hakuaika päättyy: 11.1.2021 klo 16.00