Cultura-säätiö, Tampere-talo ja Suomalais-venäläinen kulttuurifoorumi tarjoavat Taiga-Matto- nukketeatterin esityksiä Tampere-päivänä lapsille ja koko perheelle. Nukketeatteri Taiga-Matto tuo menneen maailman tarinat hauskalla tavalla tähän päivään. Tarjolla osallistavaa teatteria, elävää musiikkia ja monipuolista nukketeatteria aidossa mongolialaisessa jurtassa!

Lumityttö – tarina lumesta ja unelmista. Marionettiesitys koko perheelle.

Aika: 1.10.2016 klo 13

Paikka: Tampere-talo, kokoustila Sonaatti 1

Venäläisen kansantarinan pohjalta kirjoitettu näytelmä. Lumesta syntyy syksyn jälkeen tyttö, joka kevään tullen katoaa. Esityksessä on vahva sadun maailma ja talvinen tunnelma. Lumityttö kertoo myös unelmien voimasta. Tarinassa seikkailevat Lumihiutaletyttö, Baba Jaga -noita sekä urhea sankari Ivan. Musiikki: kansanmusiikkia (mm. Balalaika-orkesteri), Sibelius: Valse Triste. Kesto n. 35 min.

Villisorsan muna - siperialaista kansanperinnettä mukaileva kansansatu.

Aika: 1.10.2016 klo 15

Paikka: Tampere-talo, kokoustila Sonaatti 1

Lähtökohtana on perinteinen tarinankerronta, johon lapset saavat hieman osallistua. Esityksessä käytetään ilmeikkäitä käsinukkeja, naamioita, elävää musiikkia, ja se sopii koko perheelle. Villisorsan muna on tarina ystävyydestä ja sillä on onnellinen loppu. Kesto n. 25 min.

Esityksiin on vapaa pääsy. Tervetuloa!