Cultura-säätiö järjestää yhdessä Suomen venäjänopettajat ry:n kanssa torstaina 24.8.2017 seminaarin kulttuurikasvatuksesta ja kirjallisuudesta venäjän kielen opetuksessa OPS2016 vaatimukset huomioon ottaen.
 
Asiantuntijoiden alustuksen pohjalta on mahdollisuus keskustella, vaihtaa opetuskokemuksia ja saada inspiraatiota alkaneen lukuvuoden työhön. Seminaarissa puhuvat sekä suomalaiset että venäläiset asiantuntijat. Pääteeman ohella englannin ja venäjän lehtori Johanna Lähteinen on lupautunut kertomaan A-venäjän ylioppilaskokeen kehittämishankkeen tuloksista. Valtiopäivätoiminnan 150. merkkivuoden juhlarahasto rahoittaa tutkimusta.
 
 
Lehtori Nadezhda Dubininan klo 13.30 - 14.10 pitämään työpajaan Lingvo-kulturologinen komponentti venäjän kielen testeissä mahtuu 13 ensiksi ilmoittautunutta. Toinen työpaja pidetään päivän päätteeksi.
 
HUOM! Seminaaripaikka on vaihtunut. Uusi paikka on Helsinki Congress Paasitorni, osoite Paasivuorenkatu 5 A Helsinki (Hakaniemi). Seminaari on maksuton. Kielet: suomi ja venäjä. 
 
 
Tervetuloa!

Lisätietoja

Irma Kettunen, projektipäällikkö
irma.kettunen(at)culturas.fi