Tapahtuma: näyttely RAPPU
Aika: 17.-19.11.
Paikka: Toimintakeskus Silkinportti, Tikkurilantie 44, 2. kerros, Vantaa
Kielet: suomi, venäjä, englanti
Ikäsuositus: -
Sisäänpääsy: maksuton
Lisätietoja: -

Kuvaus: CulturaFest tuo Helsinkiin ja Vantaalle taiteilijapariskunta SASHAPASHAn ja kuraattori Anastasia Isakovan kokoaman näyttelyn RAPPU. RAPPU tutustuttaа meidät suomalaisten, Venäjää töissään tarkastelevien nykytaiteilijoiden töihin. Osallistava näyttely on kuin venäläisen kerrostalon rappukäytävä -  sieltä löytyy yhteisasunnon ovi monine ovikelloineen, mainoksia sisältäviä postilaatikkoja, kerrostenvälinen tasanne ja tupakkapaikka.

SASHAPASHA on taiteilijapari Aleksandra ja Pavel Rotts. Taide- ja muotoiluprojektien lisäksi lahjakas pariskunta myös kuratoi, bloggaa, musisoi ja toimii dj:nä. http://sashapasha.com

Anastasia Isakova on kuraattori, filologi, suomen kielen ja kirjallisuuden asiantuntija. Hän on yksi kansainvälisen P14-ryhmän kuraattoreista.

Hankkeen taiteilijat: Jari Silomäki, Kimmo Sarje, Petri Kaverma, Minna Rainio & Mark Roberts, Hanneriina Moisseinen, Heidi Hänninen, Annu Kapulainen, Jan Kaila ja Veikko Björk
 

 

Tapahtuma: Kirjahylly
Aika: 17.-19.11. klo 12:00 - 19:00
Paikka: Toimintakeskus Silkinportti, Tikkurilantie 44, 2. kerros, Vantaa
Kielet: venäjä ja suomi
Ikäsuositus:  Koko perheelle
Sisäänpääsy: maksuton
Lisätietoja: -

Kuvaus: RAPPU-näyttelyn yhteydessä on esillä myös Kirjahylly, josta löytyy uusia painoksia venäläisten ja suomalaisten nykykirjailijoiden teoksista suomeksi ja venäjäksi käännettyinä. Kirjoihin voi tutustua CulturaFestin aukioloaikoina.