Tapahtuma: Pop-up kahvila RAPPU, blinibrunssi
Aika: 5.11. Klo 12:00 - 14:00
Paikka: Kino K-13, Kanavakatu 12, 00160 Helsinki
Kielet: suomi, venäjä
Ikäsuositus: koko perheen tapahtuma
Sisäänpääsy: Rekisteröityminen linkin kautta
Lisätietoja: Osallistujat rekisteröityvät tapahtumaan ja lähettävät etukäteen tuomansa hillo- ja/tai pikkelsireseptin sekä niihin liittyvän tarinan.

Kuvaus:Tervetuloa juhlapöytään! Tuo mukaan omat hillot ja pikkelsit, jaa samalla reseptisi ja kerro muillekin sen tarina. Lähetä tiedot etukäteen täyttämällä lomakkeelle resepti ja tarina: http://ow.ly/Psac30fYVz9 

Talo tarjoaa blinejä, teetä ja kahvia. Tapahtumaa emännöi Irina Duskova. Aika: 12.00—14.00
 
Ruoan jälkeen voit osallistua työpajoihin, joita vetävät tunnetut kokit Moskovasta ja Helsingistä:
  • 14.00—15.00 Keittiömestarit Артем Лосев (Artem Losev), (Kutuzovski 5-ravintola) ja Vitaly Istomin (gastrobistro Tehnikum) jakavat marioinnin ja hapattamisen salaisuuksia. Tule kuuntelemaan, kuinka 1800-luvulla säilöttiin ananaksia, luumuja, karviaisia ja muita hedelmiä, marjoja ja vihanneksia.
  • 15.30—17.00 Hipsterikokki Ossi Paloneva, yksi ravintola EGGin perustajista ja VILLD-villiruokaohjelman tekijöistä, näyttää meille neljä perustekniikkaa lastujen, marinoitujen kurkkujen, hapansienten ja rapeiden, höyrytettyjen vihannesten tekoon.