Mediapajan toimittajat 

 

Julia Berezhnaya

Olen Yulia Berezhnaya. Olen tässä projektissa mukana, koska minua kiinnostaa millainen Suomen tulevaisuus on ja miten nuoret voivat vaikuttaa siihen. Odotan SuomiAreena-viikolta uusia tietoja ja kokemuksia.

Maria Pikhtina

Nimeni on Maria ja olen lukion kolmannen asteen opiskelija sekä yksi «Mikä hiton uusi normaali» paneelikeskustelun järjestäjistä. Olen mukana, koska haluan olla osana yhteiskuntaa jossa asun, ja vaikuttaa siihen, jotta eläminen täällä olisi mukavaa mahdollisimman monelle ihmiselle.Odotan leiriviikolta uusia kokemuksia sekä edistynyttä paneelikeskustelua.

Zahra Karimy

Olen 15-vuotias lukiolainen Zahra Karimy. Olen projektissa mukana koska haluan oppia toimittamisesta enemmän. Odotan Suomi  Areenalta mielenkiintoista kokemusta toimittamisesta.

Faed Shakarchi

Olen 16-vuotias tyttö Espoosta. Olen mukana tässä projektissa, koska minua kiinnostaa Suomen tulevaisuus.

Aleksanteri Lindh

Olen Aleksanteri Lindh, Monikielisten suomalaisnuorten pop up toimituksen päätoimittaja. Olen mukana, sillä näen tämän projektin mahdollisuutena nuorille vaikuttaa ja olla aktiivisesti mukana yhteiskunnallisessa keskustelussa. Odotan tulosta työllemme ja hyvää mieltä projektista.

Benjamin Gusatinsky

Olen Benjamin Gusatinsky. Lähdin mukaan nuorten toimitukseen, koska haluan tietää lisää toimittajan työstä. Odotan viikolta uusia kokemuksia ja kavereita.

Mert Husein

Olen Mert Husein ja mukana, koska minua kiinnostaa monikielisten nuorten asiat ja halusin tutustua uusiin ihmisiin. Odotan, että saamme hyviä vastauksia kysymyksiimme.

Nikita Rebnitskiy

Olen Nikita ja monikielisten suomalaisnuorten toimituksen ohjelmapäällikkö. Halusin mukaan, koska medialeiri Porissa kuulosti sellaiselta, mitä en ole ennen tehnyt. Haluan saada uusia kokemuksia, puhua ihmisten kanssa ja oppia tekemään haastatteluja.

Sahra Abdi

Olen Sahra ja lähdin mukaan, koska ajatus mediapajasta Porissa kuulosti mielenkiintoiselta. Se on jotain uutta, mitä en ole aikaisemmin tehnyt. Haluan oppia viikon aikana uusia ja hyödyllisiä asioita, joista voisi olla hyötyä myöhemmin. Toivon myös oppivani lisää mediakäytännöistä.

Philip Reznik

Olen Philip Reznik ja lähdin mukaan Poriin, koska minusta mediapaja kuulosti mielenkiintoiselta jutulta. Odotan viikolta uusia kokemuksia ja uuden oppimista.