Cultura-säätiö SuomiAreenalla 16.-20.7.2018

Nuorten pop up -toimitus 

Aika: 16.-20.7.

Paikka: Satakunnan Ohjaamo, Yrjönkatu 17, sisäänkäynti kävelykadun puolelta

Mitä? Monikieliset suomalaisnuoret perustavat viikoksi (17.-20.7.) Poriin pop up -toimituksen, joka kertoo nuorten kielellä mistä Suomessa nyt puhutaan. Toimituksen työskentelyä voi seurata SuomiAreenan ajan videoblogista, pajan FB-sivulla ja Cultura-säätiön verkkosivuilla. Linkki vlogiin tulee jakoon myöhemmin. Tervetuloa tutustumaan työhön, jakamaan ajatuksia ja rakentamaan yhdessä parempaa tulevaisuutta!

Monikieliset suomalaisnuoret -hanke toteutetaan Cultura-säätiön ja Mediakasvatuskeskus Metka ry:n yhteistyönä, opetus- ja kulttuuriministeriön tuella.

Seuraa toimitusta:

Cultura-säätiön Torivartti

Aika: 19.7. klo 13.40.

Paikka: MTV-lava

Mitä? Tule kuuntelemaan Suomen hittejä venäjäksi! Esiintyjinä Sata Kieli eli Vladimir ja Sergey Ichtchenko sekä Elena Shemyak.

Konsertin Facebook-tapahtuma

Cultura-säätiön teltta

Aika: 19.-20.7. klo 9 – 16 

Paikka: Kansalaistori, paikka 35 B 

Mitä? Tutustu toimintaamme ja CulturaFest -tapahtumaan tarkemmin.

Paneelikeskustelu: Mikä hiton uusi normaali?

Aika: 20.7. klo 10.00

Paikka: BEPOP-lava

Mitä? Monikieliset suomalaisnuoret haastavat päättäjiä ja muita mielipidevaikuttajia pohtimaan suomalaisuutta paneelikeskustelussa Mikä hiton uusi normaali? Keskusteluun osallistuvat sisäministeri Kai Mykkänen, kansanedustaja Laura Huhtasaari, kirjoittaja Maryan Abdulkarim, SAKKI ry:n projektipäällikkö Antti Seitamaa ja Psykologiliiton ammattiasioista vastaava psykologi Vera Gergov. Vetäjinä Aleksanteri Lindh ja Zahra Sara Karimy.

Keskustelun Facebook-tapahtuma