Perustietoa Suomesta

Infopankki - Suomi sinun kielelläsi. 

Neuvontaa maahanmuuttajille

Virka Info - Virka-info on Helsingin kaupungin yleisneuvontapiste kaupungintalolla. Se palvelee kaikkia helsinkiläisiä. Lisäksi Virka-info tarjoaa erityisneuvontaa maahanmuuttoasioissa.

In to Finland - In To Finland on Kelan ja Verohallinnon yhteinen palvelupiste ulkomaalaisille työntekijöille Suomessa. Töihin Suomeen tulevien henkilöiden lisäksi palvelemme ulkomaalaisia yrittäjiä, opiskelijoita sekä ulkomailta työvoimaa palkkaavia ja välittäviä yrityksiä.

Hilma - vammaisten maahanmuuttajien tukikeskus.

Monikulttuurisia keskuksia ja yhdistyksiä

Kulttuurikeskus Caisa - Caisa on vuonna 1996 perustettu kansainvälinen kulttuurikeskus Helsingin ydinkeskustassa. 

Mosaiikki - Mosaiikki ry on perustettu Jyväskylässä vuonna 2003. Toiminnan päätarkoitus on auttaa suomalaista yhteiskuntaa muuttumaan parempaan suuntaan välittämällä tietoa sekä suomen että venäjän kielillä.

Jomoni - Joensuun seudun monikulttuurisuusyhdistys ry (JoMoni) on vuoden 2009 alussa perustettu järjestö, joka edistää monikulttuurisuutta Joensuun seudulla.

Faro - Suomen venäjänkielisten yhdistysten liitto Faro on Suomen venäjänkielisten järjestöjen edustus- ja neuvotteluelin.

Venäjänkielisiä yhdistyksiä ja muita toimijoita Suomessa (pdf)

Kulttuuria suomeksi ja venäjäksi

FILIn suomalaisen kirjallisuuden käännöstietokanta. Suomen kirjallisuuden käännökset -tietokannassa on viitetietoja suomalaisen, suomenruotsalaisen ja saamelaisen kauno- ja tietokirjallisuuden käännöksistä. Tietokannassa on tieto kokonaisista teoksista ja käännösantologioista. Kokoomateoksiin ja aikakausjulkaisuihin sisältyvien yksittäisten runojen, novellien tai artikkelien tietoja ei tietokannassa ole.

Venäjänkielinen media Suomessa

Газета Спектр

Ylen venäjänkieliset uutiset

Fontanka.fi

Prohelsinki.fi

Taiteen ja kulttuurin rahoitusmahdollisuuksia

http://www.aurora-tietokanta.fi/