Cultura-säätiö edistää kulttuurien välistä vuorovaikutusta, Suomen venäjänkielisen väestönosan integraatiota sekä suomalaisten venäjän kielen ja kulttuurin tuntemusta. Säätiössä on vajaat kymmenen työntekijää ja vuosibudjetti on noin 0,8 miljoonaa euroa. Päärahoittaja on opetus- ja kulttuuriministeriö. Cultura-säätiö hallinnoi vuonna 2013 perustettua 10 miljoonan euron suuruista Valtiopäivätoiminnan 150. merkkivuoden juhlarahastoa, jolla tuetaan suomalaisten venäjän kielen ja kulttuurin opiskelua ja opetusta.

Haemme säätiölle laajakatseista ja energistä

JOHTAJAA/TOIMITUSJOHTAJAA.

Etsimme idearikasta henkilöä, joka kykenee nostamaan vuonna 2013 aloittaneen asiantuntijaorganisaation toiminnan vaikuttavuuden ja näkyvyyden uudelle tasolle, luomaan uusia kumppanuuksia ja verkostoja niin kansallisesti kuin kansainvälisesti sekä monipuolistamaan säätiön rahoitusrakenteen. Haemme johtajaa, jolla on kansainvälistä kokemusta ja verkostoja, ja joka suvereenisti hallitsee henkilöstö- ja talousjohtamisen asiat säätiön mittakaavassa. Parhaimmillaan johtajan suomen, englannin ja venäjän kielen taidot ovat työkielen tasolla.

Tarjoamme tietynlaisen näköalapaikan, eteenpäin menevän tekemisen ja näyttämisen mahdollisuuden sekä kivat toimistotilat Helsingin Sörnäisissä. Johtaja pääsee heti rekrytoimaan kahta uutta työntekijää tiimiinsä. Säätiön johtaja voidaan nimittää enintään viideksi vuodeksi kerrallaan.

Lisätietoja

Hallituksen puheenjohtaja Janna Puumalainen, janna.puumalainen@culturas.fi, puh. 050 511 5028 sekä hallituksen varapuheenjohtaja Antti Manninen, puh. 0400 700 081.

Vapaamuotoiset hakemukset viimeistään 13.11. 2016: hakemukset@culturas.fi