Aika: 8.10.2016 klo 18.00
Paikka: Lastenkulttuurikeskus Musikantit, Karpalokuja 7
Liput: 25/28 €, tiketti.fi
 
Tatjana ja Sergei Nikitinin laulujen tahdissa on kasvanut jo monta kuulijasukupolvea. Duon suosion salaisuus on musikaalisuus, Sergein erinomaiset sävellykset ja aikaa kestävät laulut. Heitä voi kutsua jo ilmiöksi. 
 
Nikitinien laulu ylittää kielirajat. Kun elokuva Moskova ei usko kyyneliin (1979) sai Oscar-palkinnon parhaana ulkomaisena elokuvana, oli menestystä siivittämässä Sergei Nikitinin ikimuistoinen musiikki. Nikitinit ovat myös aina säveltäneet ja esittäneet paljon musiikkia lapsille.
 
Duo on tehnyt lauluja monien kuuluisien runoilijoiden teksteihin. He ovat taitavia näkemään, kuinka runoja voi lukea ja ymmärtää. Itse Jevgeni Jevtushenko on sanonut, että Nikitinit ovat musiikillaan auttaneet häntä näkemään kirjoitusten parhaat puolet. 
 
Tatjana ja Sergei Nikitinin musiikissa voi kuulla vaikutteita Bulat Okudzhavalta ja Vladimir Vysotskilta, venäläisistä kansanlauluista ja romansseista, jazz-improvisaatiosta ja teatterista. He vaihtavat sujuvasti musiikkityylistä toiseen, ja valinta sopii aina täydellisesti kunkin laulun tekstiin.